Amsterdam ‘Light Festival’, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 10 januari 2019, 16:45

Wat is er leuker in het begin van het nieuwe jaar dan varen door de Amsterdamse grachten met een prachtige salonboot?

Op donderdag 10 januari om 17.00 uur varen we zo’n 1,5 uur langs de mooiste lichtkunstwerken van het Amsterdam ‘Light Festival’, editie 2018/2019.

Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Onder de deelnemers bevindt zich de wereldberoemde kunstenaar Ai Weiwei.

Onze privéboot Delphine biedt plaats aan 12 personen. Boek snel als je erbij wilt zijn. De kosten bedragen € 27 per persoon, inclusief de gids en glühwein.

En voor wie dit wil, reserveren we graag aansluitend aan de boottocht een tafel vlak bij het op- en afstappunt van de rondvaartboot, de Plantage. Zie voor de keuzemogelijkheden voor het diner  caferestaurantdeplantage.nl.
Zie ook Amsterdam Light Festival amsterdamlightfestival.com

Laat via het aanmeldformulier hieronder weten of je wilt deelnemen (uiterlijk 4 januari).

Met een mooie ‘light groet’ van Conny, Sylvia en AnneWil

NB: Voor diegenen die vanuit Amersfoort met de trein richting Amsterdam gaan, verzamelen we in de hal van station Amersfoort om 15.30 uur; we vertrekken met de trein van 15.40 uur, spoor 7. Uitstappen bij station Duivendrecht, vandaar metro 54 (richting Centraal Station) en dan uitstappen bij het Waterlooplein. Vervolgens is het nog een klein stukje lopen naar de opstapplaats Zwanenburgwal 20, naast de Stopera.

Ga je op eigen gelegenheid dan graag een kwartier van tevoren bij het opstappunt zijn, dus uiterlijk 16.45 uur. Lopend langs de voorkant van het Muziektheater de Stopera naar rechts. Kleine brug over de Zwanenburgwal en dan naar rechts bij nummer 20 is de steiger met de Delphine (zie kaartje).


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen