Beleefmiddag in het LivingLab


Datum/Tijd: do 17 januari 2019, 14:00 - 16:00

Bent u benieuwd hoe technologie kan bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen en goede zorg voor de toekomst? Kom dan naar de beleefmiddag in het LivingLab in Hart van Vathorst!

De beleefmiddagen zijn op 20 december, 10 januari en 17 januari in het LivingLab in Hart van Vathorst. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met (zorg)technologie in huis. Tijdens deze middagen vertellen studenten van de opleiding Verpleegkunde welke zorgtechnologische toepassingen in het LivingLab te zien zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen.

Niet alleen bewoners maar ook zorgprofessionals zijn van harte welkom. We hebben een lokaal ingericht voor (klein)kinderen die eventueel meekomen. Zij kunnen kennis maken met een robotkat, zorgrobot Zora en een pratende bloempot.

De beleefmiddag is gratis. Na uw bezoek ontvangt u een bon voor een gratis kop koffie of limonade in het restaurant van Hart van Vathorst.
Meld u aan via wijkleerbedrijfvathorst@rocmn.nl of 06-43798965. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen per tijdsblok!

Met vriendelijke groet, Esther Marskamp

Klik op de link: Uitnodiging beleefmiddagen LivingLab Amersfoort

Lenie Breedijk wil de beleefmiddag op 17 januari bezoeken. Als iemand zin heeft om mee te gaan, kunnen we misschien een tijd afstemmen, lmbreedijk@icloud.com.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen