Bezinning en inspiratie: laat je gedachten gaan….


Datum/Tijd: za 9 november 2019, 19:00 - 20:00

Interessant uur met bezinning en inspiratie

Sinds jaar en dag proberen we onze  gedachten, emoties, diepste gevoelens en verlangens in woorden maar ook in klank uit te drukken. Dit gebeurt in alle talen en culturen. Woorden, verhalen, gelijkenissen, gedichten en liederen die meestal slechts benaderen wat er werkelijk in ons omgaat….

In dit uur gaan we luisteren naar teksten die ons zijn aangereikt vanuit het verleden en heden met verschillende (religieuze en andere) invalshoeken. De zoektocht naar dat wat ons als mens ten diepste bezighoudt staat daarin centraal. Een ieder, jong of al wat ouder, hoort vanuit zijn/haar achtergrond en levensfase andere nuances in de gesproken tekst en kan die in stilte overdenken.

In improvisaties op de vleugel  worden klankkleur en dynamiek van de  teksten versterkt, aangevuld en verdiept. Een uur waarin bezinning en inspiratie centraal staan.

De teksten worden gelezen door Aimée Rijlaarsdam. Ron Adelaar zit aan de vleugel.

St. Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28, Amersfoort
Zaterdag 9 november, 19.00-20.00 uur

U bent van harte welkom. Toegang gratis. 

Informatie: Aimée Rijlaarsdam (via secretariaat@ansfriduskerk.nl)

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen