Bijeenkomst voor (nieuwe) Power-deelnemersDatum/Tijd: vr 29 oktober 2021, 16:00

Power organiseert een bijeenkomst voor nieuwe deelnemers op 29 oktober, eind van de middag. Iedereen die zich vanaf november 2019 heeft aangemeld als Power-deelnemer, heeft enige tijd geleden een uitnodiging ontvangen en zich kunnen aanmelden per e-mail.
Omdat we door het enorme aantal aanmeldingen voor de bijeenkomst een grote zaal moesten huren, is er nu ruimte voor mensen die al langer bij Power zijn, maar de organisatie nog maar beperkt kennen. Heb je belangstelling dan kun je je aanmelden.

Tijdens deze bijeenkomst kun je kennismaken met het bestuur en enkele coördinatoren en zullen we vertellen over het karakter van Power en haar ontstaansgeschiedenis. Ook komt aan bod hoe je – samen met anderen – een activiteit kunt starten. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Vooraf aanmelden via het aanmeldformulier hieronder is noodzakelijk.
Wie zich, na het ontvangen van de uitnodiging, al eerder per e-mail heeft aangemeld, hoeft zich niet nogmaals hier aan te melden!

De aanmelders voor de bijeenkomst, die zich hieronder via de website hebben aangemeld, ontvangen een mail met nadere informatie.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen