Bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars – Utrecht


Datum/Tijd: di 13 augustus 2019 - zo 18 augustus 2019, 12:00 - 16:30

De Special Award is dé landelijke beeldende kunstwedstrijd voor kunstenaars met een handicap. De kunstwerken van de genomineerde kunstenaars worden momenteel geëxposeerd in de Nicolaikerk (grenzend aan het Centraal Museum) in Utrecht.  De kleurrijke kunstwerken en rustgevende soberheid van de Nicolaïkerk creëren een plek waar ruimte is voor bezinning en bijzondere ontmoetingen.

Special Award 60+ kunstrondleidingen

Van dinsdag 13 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019 verzorgt beeldend kunstenaar en promovenda Paola de Bruijn dagelijks rondleidingen voor oudere bezoekers. Ook is er gelegenheid om kinderen en kleinkinderen mee te nemen.
Tijdens deze rondleidingen wordt, samen met de deelnemers, een van de kunstwerken in het bijzonder uitgelicht. Dit werk wordt bekeken met een VTS-sessie (Visual Thinking Strategies). Onder leiding van Paola worden in een inspirerend gesprek, ideeën die over het leven bestaan uitgewisseld en besproken.

Meer informatie:
Data:   dinsdag 13 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019
Adres: Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8, Utrecht

Groepsgrootte: 8 tot 12 personen
Duur programma: circa 1 tot 1,5 uur

Openingstijden expositie: van 12.00 tot 16.30 uur

Deelname is gratis

Voor groepsaanmeldingen mail naar:aanmeldingen@specialarts.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen