Cadeauconcert: feestelijke orgelmuziek!


Datum/Tijd: ma 1 april 2019, 10:30

       

Hebt u het schitterende Naber-orgel in de Sint-Joriskerk in Amersfoort wel eens live gehoord? Het orgel werd in 1845 opgeleverd door de Deventerse orgelbouwer Naber en heeft sindsdien ontelbare keren bijgedragen aan erediensten en concerten. Dat gebeurt ook weer op 1 april, als Zeister pianist en organist Wouter Harbers in de Sint-Joriskerk een concert geeft ter afsluiting van de succesvolle koffieconcertreeks in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort. Voor de orgelliefhebber: Wouter zal ook het koororgel bespelen dat recent uitgebreid is!

Wouter voert onder meer het feestelijke Pomp and Circumstance van Elgar en een Fantasie-Toccata van Klaas Jan Mulder uit en geeft daarbij onderhoudende toelichtingen. Zoals koffieconcertbezoekers weten is er voorafgaand aan het concert de mogelijkheid een bakje koffie te drinken om de ochtend goed te beginnen. En zoals alle andere koffieconcerten is dit orgelconcert natuurlijk gratis toegankelijk! Bij de uitgang is er een collecte.

Kom meegenieten op maandagochtend 1 april in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Entree is gratis, er wordt gecollecteerd. De kerk is open vanaf 10:00 uur, het concert begint om 10:30 uur. Reserveren kan via info@wouterharbers.nl of 06 3860 3539. Neem voor meer informatie een kijkje op www.wouterharbers.nl.

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen, Bouwbedrijf Schoonderbeek en Flint.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen