Café Vrijdenken, Hum.Verbond


Datum/Tijd: vr 4 maart 2022, 10:30 - 12:00

Welkom bij Café Vrijdenken op vrijdag 4 maart 2022

  • Thema: Power Amersfoort

Deze ochtend is Thea Campagne onze spreker, voorzitter van Power Amersfoort. Power is een platform voor 55-plussers uit Amersfoort en omgeving, die actief in het leven staan en daar met elkaar vorm aan willen geven.
Wat maakt Power als vrijwilligersorganisatie zo bijzonder? En waarin kunnen Power, het Humanistisch Verbond en Humanitas elkaar vinden?

Café Vrijdenken op Vrijdag is op de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Andere locatie

Een vaste locatie voor ons Café is nog niet gevonden. Maar mogelijk wordt het Grand Café Hemels, waar we elkaar op vrijdag 4 maart, 10.30-12 uur ontmoeten. Het adres is:

  • Grand Café Hemels, Langestraat 63, 3811 AC Amersfoort

Hemels ligt midden in het centrum en is een prachtige locatie. Ons Café vindt u op de eerste verdieping, waar u via een trap kunt komen. Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren in parkeergarage Koestraat, Grote Haag 2 in Amersfoort.

De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis!

 

Terugblik op het Café van Vrijdag 4 februari 2022

Deze ochtend was een plezierige kennismaking met Ninette van Hasselt, de nieuwe voorzitter van Humanitas. We spraken onder andere over de vraag wat er ontbreekt in het sociale domein in Amersfoort. Bijvoorbeeld zorg en aandacht voor de ouder wordende nieuwe Nederlander schieten tekort zo denken we.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wilt u meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen