GECANCELD! Café Vrijdenken over Power


Datum/Tijd: vr 3 december 2021, 10:30 - 12:00

GECANCELD !!!!    In verband met Coronamaatregelen.     GECANCELD !!!!

Op vrijdag 3 december staat Power-Amersfoort centraal bij ‘Café Vrijdenken op Vrijdag’, ontmoetings- en discussieplaats onder auspiciën van het Humanistisch Verbond. Powerleden zijn extra welkom op deze bijzondere ochtend:

Welkom bij Café Vrijdenken op vrijdag 3 december 2021

Het thema voor deze morgen is: Wat maakt Power-Amersfoort als vrijwilligersplatform zo bijzonder? Onze gast is Thea Campagne, voorzitter. Co Schop leidt dit onderwerp in.

Café Vrijdenken op Vrijdag is de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Café Vrijdenken op Vrijdag is in Restaurant De Beren, Eemplein 81, 3812 EA Amersfoort. Tegenover De Beren kun je overdekt parkeren in Parkeergarage Eemplein. Vanaf de garage is het slechts 1 minuut lopen naar het restaurant.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen