Chopin op de maandagmiddag!


Datum/Tijd: ma 4 maart 2019, 14:30

    

Pianist Wouter Harbers sluit zijn eerste editie koffieconcerten af met een Chopinrecital. ‘Muziek van Chopin past Wouter als een handschoen’, aldus een recensie in het RD. De recensent schrijft verder: ‘De techniek die nodig is voor dit pianistische werk heeft hij volop in huis. Bovendien beschikt hij over een flinke portie poëtische zeggingskracht’.

De koffieconcerten zijn een succes: er moeten regelmatig mensen naar huis worden gestuurd vanwege een overvolle zaal. Het ochtendconcert op 4 maart is inmiddels ook al volgeboekt. Daarom herhaalt Wouter ’s middags het programma, zodat ook u kunt komen meegenieten!

Datum: 4 maart
Tijd: koffie/thee vanaf 14:00 uur, concert vanaf 14:30 uur
Entree: gratis, collecte na afloop

Wees verzekerd van een plekje, reserveer via info@wouterharbers.nl.

De koffieconcerten worden mogelijk gemaakt door: Theater Flint, Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek.

Marjolein Sengers, recensie cd ‘Chopinalbum’ in Luister: ‘Harbers is een goed, behendig pianist die met veel passie speelt. Zijn liefde voor de muziek  en zijn respect voor Chopin klinken in alle noten door.’ Kom meegenieten!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen