Concert: Misatango door SoliAmersfoort (EXTERN)


Datum/Tijd: za 14 mei 2022, 20:00 - 22:00

SoliAmersfoort zou op 18 december Misatango zingen. Dat ging niet door natuurlijk omdat we met z’n allen in een nieuwe lockdown verzeild raakten. Gelukkig hebben we dit muziekstuk niet in de kast gelegd want het is zo’n bijzonder werk! Het is de enige Latijnse mis met de klassieke misteksten maar dan op de ritmes en met de grote bezieling van de tango. Het kan echt!

Kom maar luisteren naar de ‘Misa a Buenos Aires’, beter bekend als Misatango van de Argentijnse componist Martin Palmeri. De bandoneón, het typische instrument met zijn warme klank dat zo goed past bij de melancholische muziek van de tango, brengt je helemáál dichtbij de ‘tango-ziel’ van Buenos Aires.

In het voorprogramma twee korte werkjes van de bekende Noorse componist Ola Gjeilo, het Ave Maria van Astor Piazzolla (wie kent hem niet) en zelfs een Tango op het orgel.


SoliAmersfoort zingt Misatango

Tijd:                   14 mei 2022, 20:00 uur

Locatie:            St Joriskerk, Hof 1, Amersfoort

Entrée:             € 15/- (incl. programmaboekje en drankje na afloop), via www.soliamersfoort.nl of rechtstreeks bij ticketbureau www.ticketkantoor.nl/shop/soli

SoliAmersfoort verheugt zich er zeer op, we hopen je dan te ontmoeten.

 

 

 

 

 

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen