Corona-avondwandeling langs het water VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: ma 22 juni 2020, 19:00 - 21:15

Amersfoort is een waterrijke stad. We wandelen langs een oude beekloop en het Valleikanaal, langs de Oude Eem en de Eem. En dat alles op de avond van een van de langste dagen van het jaar, 22 juni.

Verzamelen: bij de Koppelpoort (stadszijde) op 22 juni om 19:00 uur.

Mocht je met de auto willen komen, dan kun je die stallen in de parkeergarage onder het stadhuis, of die onder het Eemplein. Voor je fiets is in de buurt van de Koppelpoort wel een plek te vinden.

Lengte van de wandeling: 8 km

Begeleiding: Jet Holleman

Reken niet op horeca onderweg; er zijn wel voldoende bankjes om even uit te rusten.

NB 1. In verband met de corona-maatregelen mogen er maar zes deelnemers mee en moeten we anderhalve meter afstand van elkaar houden. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar MLwandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar MLwandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen