Corona – Korte Wandeling Het Leersumse Veld, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 28 juli 2020, 10:00 - 12:00

Voor de Corona korte wandeling van vandaag nemen we de wandeling het Leersumse Veld. Het Leersumse Veld laat je een mix zien van heide – helaas hier en daar nogal vergrast -, bos, stuifzand, stroken cultuurland en uiteraard de Leersumse Plassen. Deze grote plassen zijn in de 18e eeuw ontstaan bij het afgraven van veen.

We starten stipt om 10.00 uur.

Verzamelpunt en startplaats is het parkeerterrein bij ‘De Veldschuur’ van Staatsbosbeheer, Maasbergseweg 18a, 3956 KW Leersum. Volg hiervoor de N226 en neem bij paddenstoel 06591 de afslag naar links.

Begeleider: Wil Reijs.

NB 1. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Opgeven alleen via het aanmeldingsformulier hieronder.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wilreijs@outlook.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dat dan naar ditzelfde adres of als het vlak voor vertrek is, bel dan naar 06-5133 8832.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen