Corona Korte wandeling waterwingebied Amersfoort, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 5 augustus 2020, 10:00 - 12:00

Korte wandeling in het waterwingebied in Amersfoort.

We starten deze woensdag om 10.00 uur op het knooppunt Liendertseweg-Fazantenstraat-Jan van Riebeeckpad, daarna door het waterwingebied richting de Hogeweg en via de andere kant terug naar ons beginpunt.

Het waterwingebied is een voormalig waterwinningsgebied tussen de wijken Liendert en Rustenburg. Hierdoor is het nooit bebouwd geweest. Het is een smalle langgerekte strook in het oosten van Amersfoort. Een kleine 2.5 km lang en soms maar 100 m breed. Een merkwaardig parkachtig landschap waar je je door de beslotenheid van de stad ineens “buiten” waant.

Een zeer bijzonder staaltje ruimtelijke ordening, een verborgen paradijsje in stedelijk gebied en inmiddels ook nog een belangrijke ecologische zone: vlierbessen, hazelnoten en zelfs aardbeitjes onder de struiken. Vleermuizen, spechten, egels en mollen.

De wandeling is rond de 5  km

De begeleider is Coby van Rooijen, tel 06-28775451.

NB1 In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z`n zessen en houden we uiteraard 1.5 m afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels:https/www.power-amersfoort.nl/2020-in-corona-tijd

NB2 We willen iedereen de gelegenheid geven mee te wandelen.Wees daarom terughoudend en geef je alleen op als er een paar dagen van te voren nog plek is.

Aanmelden alleen via het aanmeldingsformulier hieronder met vermelding van je telefoonnummer.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar Coby van Rooijen, cvanrooijen@gmail.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dat dan naar ditzelfde adres of als het vlak voor vertrek is, bel dan naar 06 2877 5451.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen