Corona-wandeling naar Birkhoven


Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Boeken kan aan de onderkant van deze pagina.
Datum/Tijd: wo 3 juni 2020, 09:00 - 12:00

Birkhoven = bos. Ja, maar je wordt niet zo maar het bos in gestuurd. We maken op deze rondwandeling kleine en grote omwegen door bekende en minder bekende stukjes Amersfoort. Ooit in De Isselt gewandeld? Het kan. En het Soesterkwartier verkend? Kan ook. En het zit allemaal vol verrassingen.

Startpunt en tijd: 3 juni, 9:00 uur aan de voorzijde van het Centraal Station

Lengte van de wandeling: 10 km

Begeleiding: Jet Holleman

Koffie onderweg op het terras van het Fletcherhotel Het Witte Huis.

NB 1. We komen terug aan de achterkant van het station. Heb je je fiets aan de voorkant staan, neem dan je OV-kaart mee om door het station te kunnen lopen.

NB 2. In verband met de corona-maatregelen lopen we maar met z’n zessen en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: https://www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 3. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar MLwandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar MLwandelingen@gmail.com.


Datum/Tijd: wo 3 juni 2020, 09:00 - 12:00

Capaciteit: 6 mensen
Aantal reserveringen: 2
Nog beschikbaar: 4

Aanmelden voor deze activiteit


Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen