Corona-wandeling Schammer en Bloeidaal VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: di 9 juni 2020, 10:00 - 14:30

Vlak bij de stad liggen een paar natte natuurgebiedjes: de Schammer en Bloeidaal. Bloemrijke hooilanden, wuivende rietlanden, bruisende beken en zompige moeraslanden: zo zag de hele Gelderse Vallei er ooit uit. In De Schammer en Bloeidaal heeft Het Utrechts Landschap dit landschapstype teruggebracht. Nieuwe natuur, dus, maar daarom niet minder mooi.

 We wandelen vanuit mijn huis aan de Zandbergenlaan. Het precieze adres krijg je als deelnemer per mail toegestuurd. Je bent op 9 juni welkom om 10:00 uur. Na een kop koffie vertrekken we.

Lengte van de wandeling: ca. 13 km

Begeleiding: Ans Dijkstra

Neem iets te eten en te drinken mee. Mogelijk lukt het om een pauze-adres te regelen, maar zeker is dat nog niet.

NB 1. In verband met de corona-maatregelen mogen er maar zes deelnemers mee en moeten we anderhalve meter afstand van elkaar houden. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels: www.power-amersfoort.nl/2020/05/16/wandelen-in-corona-tijd/

NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van te voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook via langewandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen