Dansen voor ouderen


Datum/Tijd: ma 4 november 2019, 15:00 - 17:00

Maandag 4 november, 15.00-17.00 uur

Met steun van indebuurt033 is het ons gelukt het Danspaleis naar Amersfoort te halen! Bent u 70+ en houdt u van dansen? Dan kunt u bij Het Danspaleis uw hart ophalen!

Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50.  Met een bevlogen Platendraaier,  een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren, die alle dansen kennen, en u, wanneer u dat wilt, uitnodigen op de dansvloer. Van tranentrekker tot polonaise en van Engelse wals tot rock’n roll. Een feest van herkenning voor ouderen en heerlijk om weer te dansen zoals u in uw jeugd deed.  Kom ook! En neem gerust iemand mee.

Kosten: 10,00  Introducee 7,50
Inclusief gratis koffie, thee, hapjes en drankjes.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Vooraf aanmelden is gewenst want vol is vol: Mail: danspaleisamersfoortzuid@gmail.com

Voor vragen: Nel de Groot, tel: 06-30186879.

Het danspaleis is een initiatief van een aantal Amersfoortse bewoners. In gesprek met ouderen werd duidelijk dat veel ouderen vroeger dansles hadden, van dansen houden maar dat er weinig te dansen is voor ouderen in Amersfoort. Zo kwamen we uit bij Het Danspaleis. Het Danspaleis is inmiddels landelijk een begrip, een soort mobiele disco voor ouderen met muziek uit hun jeugd. Het gaat vereenzaming tegen, mensen komen uit hun sociaal isolement en bewegen weer en hebben ontzettend veel plezier tijdens de middagen van Het Danspaleis.

Wilt u een kijkje nemen in de keuken van Het Danspaleis: www.hetdanspaleis.com.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen