De goede dood; een tragikomedie, UITGESTELD


Datum/Tijd: vr 20 maart 2020, 20:30 - 22:30

Tejaterthuis – Nieuwstraat 17, 3811 JX Amersfoort

De goede dood – Een tragikomedie geschreven door Wannie de Wijn

In het stuk “De goede dood” stappen we binnen in de woonkamer van Bernhard, waar zijn familie en een goede vriend bij elkaar gekomen zijn op de avond voor zijn dood. De volgende ochtend om negen uur gaat hij sterven.
Ieder denkt er het zijne van en gaat er op zijn eigen manier mee om. Er wordt gelachen, gedronken en zelfs gezongen, maar ook geworsteld en gehuild, gescholden en geschreeuwd, die laatste avond van Bernhards leven.

Spel:                 Jan van der Smissen, Piet Kunenborg, Winfried Laane, Jeanine Peters, Do Iseger-Broer & Marius Hardonk
Regie:              Elisabeth Loot Verlee

Locatie:           Tejaterthuis – Nieuwstraat 17, 3811JX Amersfoort
Speeldata:      3, 4, 5, 8, 9, 22, 24, en 26 april
Aanvang:        20.30 uur en op zondag 14.30 uur

Entree:           € 15,- (incl. koffie en een consumptie)

(In het hart van Amersfoort bevindt zich sinds 2001 dit theater. Het is met maximaal 30 zitplaatsen en een speelvloer van 4 bij 5 meter het kleinste theater van Amersfoort.  Tejaterthuis is gevestigd op de eerste etage van een oud herenhuis. Buiten wijzen alleen een klein uithangbord en aankondigingen in een muurkastje op deze bijzondere plek). 

Reserveren:    www.tejaterthuis.nl – Tel: (033) 4632134 – infotejaterthuis@casema.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen