Digi-café: De corona app


Datum/Tijd: do 22 oktober 2020, 19:00 - 20:00

Het Digi-Café is op 22 september 2020 succesvol officieel geopend door onze POWER voorzitter Thea Campagne. Je bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van ons volgende Digi-Café op 22 oktober aanstaande van 19:00 tot 20:00 uur met als hoofdonderwerp: Corona en de app.

Het Digi-Café is een vers platform voor alle POWER deelnemers om elkaar te kunnen ontmoeten, inspiratie op te doen, te leren en voor het meemaken van opmerkelijke verhalen en gebeurtenissen. Niet ter vervanging van een POWER activiteit, maar als extra mogelijkheid voor het delen van wetenswaardigheden en actuele thema’s. Ook een manier om een onderwerp dat je aan het hart gaat interactief naar voren te brengen.

 

Digi-Café

Via ZOOM* op jouw computer, laptop, tablet of smartphone ontmoeten we elkaar vanuit onze eigen thuissituatie. Meekijken, meepraten, stil of actief deelnemen. Doe wat past en ontdek door beeldvergaderen een extra wereld aan mogelijkheden. Denk aan een talkshow als Op1 of Jinek met daaraan toegevoegd verrassende items, zoals het kunstwerk van de maand, een bijzonder verhaal, aankondiging en uitleg van (POWER)activiteiten. Het is een soort van TV kijken terwijl je mee kunt praten.

Wat is er te zien, te horen en mee te maken?

Het hoofdthema is elke 22ste van de maand anders en ook door een ieder in te brengen met ondersteuning van de barkeepers van ons Digi-Café. De barkeepers zijn de POWER deelnemers achter het Digi-Café. Steeds minimaal drie maanden vooruit maken we hoofdonderwerpen bekend, die zonodig onder invloed van de actualiteit kunnen worden aangepast:

  • 22 oktober 2020, De Corona app en wat die met ons doet met een RIVM deskundige.
  • 22 november 2020, De presidentsverkiezingen in de VS zijn net achter de rug en nu?, met een Amerika expert.
  • 22 december 2020, De Kerst, armoede of niet en de Amersfoortse Voedselbank.
  • 22 januari 2021, Fit het nieuwe jaar in en goede voornemens omzetten in actie.

Aanmelden/meedoen/meer informatie

Probeer het en stap in! Aanmelden kan via www.digi-cafe.nl. Een of twee dagen voor de 22ste van de maand ontvang je een gebruiksaanwijzing, het programma en de link waarmee je inlogt en deelneemt. Lees meer op www.digi-cafe.nl of stel vragen via barkeepers@digi-cafe.nl.

 

*ZOOM, de app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. Ook hiervoor geldt: Voor vragen stuur een bericht naar barkeepers@digi-cafe.nl


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen