Digi-Café: VS deskundige en verkiezingsuitslag


Datum/Tijd: zo 22 november 2020, 19:00 - 20:00

Dit wil je niet missen!

Ons eigentijdse platform het Digi-Café (om elkaar in deze sociaal armere coronaperiode online te ontmoeten) is er weer op zondag 22 november a.s. om 19 uur met in ieder geval 3 nieuwe onderwerpen: De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten, Thea Campagne als kunstenaar van de maand en “Achter de voordeur van een POWER deelnemer”.
“Achter de voordeur…” is een nieuw maandelijks terugkerend item waarin één van onze POWER deelnemers ons een bijzonder kijkje geeft in de eigen thuissituatie.

 

Het Digi-Café is een platform voor alle POWER deelnemers om elkaar te kunnen ontmoeten, inspiratie op te doen, te leren en voor het meemaken van opmerkelijke verhalen. Een extra mogelijkheid voor het delen van wetenswaardigheden en actuele thema’s. Ook een manier om een onderwerp dat je aan het hart gaat interactief naar voren te brengen. Tijdens de eerste corona golf van 2020 is het idee voor het Digi-Café geboren. Op 22 september 2020 vond de officiële opening plaats door onze POWER voorzitter, Thea Campagne.

Digi-Café

Via ZOOM* op jouw computer, laptop, tablet of smartphone ontmoeten we elkaar vanuit onze eigen thuissituatie. Meekijken, meepraten, stil of actief deelnemen. Doe wat past en ontdek door beeldvergaderen een extra wereld aan mogelijkheden. Denk aan een talkshow als Op1 of Jinek met daaraan toegevoegd verrassende items, zoals het kunstwerk van de maand, een bijzonder verhaal, aankondiging en uitleg van (POWER)activiteiten. Het is een soort van TV kijken terwijl je mee kunt praten.

Wat is er te zien, horen en mee te maken?

Het hoofdthema is elke 22ste van de maand anders en ook door een ieder in te brengen met ondersteuning van de barkeepers van ons Digi-Café. De barkeepers zijn de POWER deelnemers achter het Digi-Café. Steeds minimaal drie maanden vooruit maken we hoofdonderwerpen bekend, die zo nodig onder invloed van de actualiteit kunnen worden aangepast:

…  22 november 2020, De presidentsverkiezingen in de VS zijn net achter de rug en nu?, met een Verenigde Staten deskundige.
…  22 december 2020, De Kerst, armoede of niet en de Amersfoortse Voedselbank.
…  22 januari 2021, Fit het nieuwe jaar in en goede voornemens omzetten in actie.

Aanmelden/meedoen/meer informatie

Probeer het en stap in! Aanmelden kan via www.digi-cafe.nl. Een of twee dagen voor de 22ste van de maand ontvang je een gebruiksaanwijzing, het programma en de link waarmee je inlogt en deelneemt. Lees meer op www.digi-cafe.nl of stel vragen via barkeepers@digi-cafe.nl.

*ZOOM, de app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. Ook hiervoor geldt: Voor vragen stuur een bericht naar barkeepers@digi-cafe.nl

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen