GECANCELD: DigiCafé en de meerwaarde van gemeentelijke politiek en politici


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: ma 7 maart 2022, 20:00 - 21:00

DEZE ACTIVITEIT IS GECANCELD! Helaas te weinig aanmeldingen.

Deze maand in het POWER-DigiCafé

  • We ontvangen in verband met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen drie Amersfoortse politici: Natanja Vreugdenhil (PvdD), Menno Fousert (Amersfoort2014) en Gerrit van Nieuwenhuizen (VVD). Wat voegen zij persoonlijk toe aan onze gemeenteraad en lokale politiek? 
  • In onze rubriek “Achter de voordeur van…” zijn we op bezoek bij Bertien Houwing.
  • We gaan elkaar in kleinere groepjes online zien en horen in breakout rooms. Zie het als tafeltjes in een café, maar dan digitaal om elkaar online vertrouwelijker en (nog) gezelliger te spreken.

Het POWER-DigiCafé is ons eigentijdse online ontmoetingsplatform en een spreekbuis voor alle POWER-deelnemers/thema’s en activiteiten iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur om elkaar online te ontmoeten. We kunnen ons nog steeds voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafé noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafé kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

AANMELDEN EN VRAGEN!? LET OP!!!
Aanmelden gaat voortaan net zoals bij alle POWER-activiteiten en kan direct onderaan deze pagina. Deelname aan het DigiCafé is gratis. Heb je vragen? Wil je een onderwerp inbrengen? Mail naar barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafé gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. Je kunt direct inloggen met de ZOOM-Link die je van ons ontvangt door de link aan te klikken (Je hoeft dan geen app te installeren vooraf. Bij de twee volgende opties is dit wel nodig. Kies wat je prettig vindt.) of via de app of via www.zoom.us/join

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen