DigiCafe met “Katoendrukkerij de Volmolen”


Datum/Tijd: di 22 juni 2021, 19:00 - 20:00

Deze maand in het POWER-DigiCafe

  • We staan volledig in het teken van “de Volmolen” die al sinds 1645 in onze historische binnenstad is gevestigd. Initiatiefneemster Nathalie Cassée heeft er een katoendrukkerij en meer van gemaakt
  • De kunstenaar van deze maand is de in de Volmolen exposerende fotografe en kunsthistorica Marlou Pulles
  • “Achter de voordeur van…”  is weer terug en wel in de Volmolen
  • Deze keer slaan we de PUBQUIZ over
  • De laatste ronde, ontmoet elkaar in kroegsfeer

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse platform (iedere 22ste van de maand van 19:00 tot 20:00 uur) om elkaar in deze sociaal arme corona-tijd online te ontmoeten. Een online ontmoeting is altijd beter dan geen ontmoeting. We kunnen ons voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke 22ste van de maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

In de tweede helft van het POWER-DigiCafe is er normaal gesproken een heuse PUBQUIZ. Deze slaan we voor een keer over. De “Katoendrukkerij de Volmolen” verdient deze aflevering van het DigiCafe alle ruimte.

Aanmelden/meedoen/meer informatie
Aanmelden kan via power-digicafe.nl. Lees meer op power-digicafe.nl of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. 

 

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen