DigiCafe met inspirerende nieuwe woonvorm “Soesterhof”


Datum/Tijd: ma 1 november 2021, 20:00 - 21:00

Deze maand in het POWER-DigiCafe

  • Het Soesterhof als inspirerend Amersfoorts woonproject wordt toegelicht door de voorzitter en tevens bewoner hiervan: Joost van Alkemade, tevens directeur van Vereniging NOV. 
  • De kunstenaar van deze maand slaan we nog een keertje over.
  • “Achter de voordeur van…”  is weer terug en wel bij? Dat is een verrassing.
  • In plaats van een PUBQUIZ gaan we elkaar in “de laatste ronde” in kleinere groepjes ontmoeten in breakout rooms. Zie het als tafeltjes in een café, maar dan digitaal om elkaar online vertrouwelijker te spreken.

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse online ontmoetingsplatform en een spreekbuis voor alle POWER-deelnemers/thema’s en activiteiten (iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur) om elkaar online te ontmoeten. We kunnen ons nog steeds voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke 1ste maandag van de maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

Aanmelden/meedoen/meer informatie
Aanmelden kan via power-digicafe.nl. Lees meer op power-digicafe.nl of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. 

 

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen