DigiCafe met zomerverhalen deel 2


Datum/Tijd: zo 22 augustus 2021, 19:00 - 20:00

Deze maand in het POWER-DigiCafe

  • Een zomerse programmering: We vertellen elkaar onze zomerverhalen en delen zomerkiekjes
  • Achter de voordeur van….. , niet vanwege een zomerse pauze
  • De laatste ronde, ontmoet elkaar in kroegsfeer

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse platform (iedere 22ste van de maand van 19:00 tot 20:00 uur) om elkaar online te ontmoeten. Een online ontmoeting als aanvulling en alternatief voor live ontmoetingen. We kunnen ons voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het POWER-DigiCafe heeft buiten juli en augustus elke 22ste van de maand een min of meer vaste programmering. We hebben deze maand augustus gekozen voor een zomers alternatief. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

Je bent ook deze maand (net als in juli) van harte uitgenodigd voor het inbrengen van jouw zomerverhaal uit het verleden of recent. Ook foto’s kunnen daarbij horen. Meld je aan via onderstaand mailadres of vul in het open tekstvak bij het gebruikelijke reserveren van jouw plaats in het POWER-DigiCafe in wat je wilt doen! Wil je niets delen? Kom dan meepraten en/of -luisteren. Gewoon gezellig. Onaangemeld jouw verhaal doen mag natuurlijk ook.

Aanmelden/meedoen/meer informatie
Aanmelden kan via power-digicafe.nl. Lees meer op power-digicafe.nl of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl.

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. 

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen