Documentaire over historie van Amersfoort in Buurtkamer Binnenstad


Datum/Tijd: wo 15 mei 2019, 13:00 - 15:30

Sinds enkele maanden hebben bewoners van de binnenstad van Amersfoort hun eigen buurtkamer voor ontmoeting, cultuur, excursies e.d.

De ingang van deze kamer is op de Appelmarkt.

Onderdeel van deze buurtkamer is een 2-maandelijkse filmvertoning in het auditorium van het naastgelegen markante gebouw de Stad van Cahen. Om meer bekendheid te geven aan deze buurtkamer, mogen buurtbewoners ook familie en vrienden voor deze filmvoorstellingen uitnodigen. Gaarne nodigt Henk van Es, binnenstadbewoner en Power-lid, Power-leden uit op 15 mei de vijfdelige televisieserie over de historie van Amersfoort te komen zien, die in het jaar 2013 werd uitgezonden door RTV Utrecht.

Voorafgaand is het mogelijk om een lunchplankje met huisbereide soep te gebruiken à € 4,00.

Alle informatie over deze documentaire serie en wijze van aanmelden vind je op de volgende link:

www.buurtkamer-binnenstad.nl/l/mijn-stad-amersfoort/.

Woensdag 15 mei vanaf 13 uur in het auditorium van de Stad van Cahen, ingang Appelmarkt, via de steeg tussen huisnummers 9 en 10.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen