Documentairereeks “Nederland van Boven” in Buurtkamer Binnenstad


Datum/Tijd: wo 25 september 2019, 13:00 - 15:30

Sinds bijna een jaar hebben bewoners van de binnenstad van Amersfoort hun eigen Buurtkamer voor ontmoeting, cultuur, excursies e.d. De ingang van deze kamer is op de Appelmarkt.

Onderdeel van deze buurtkamer is een 2-maandelijkse filmvertoning in het auditorium van het naastgelegen markante gebouw de Stad van Cahen. Om meer bekendheid te geven aan deze buurtkamer, mogen buurtbewoners ook familie en vrienden voor deze filmvoorstellingen uitnodigen.

Gaarne nodigt Henk van Es, binnenstadbewoner en Power-deelnemer, Power-deelnemers uit op 25 september de eerste delen van de tiendelige televisieserie “Nederland van Boven” te komen zien, die in het jaar 2014 en 2016 werd uitgezonden door de VPRO.

Voorafgaand is het mogelijk om een lunchplankje met huis-bereide soep te gebruiken à € 4,00.

Alle informatie over deze documentaire serie en wijze van aanmelden (gewenst!) vind je op de volgende link:
www.buurtkamer-binnenstad.nl/l/film-nederland-van-boven/

Woensdag 25 september vanaf 13 uur in het auditorium van de Stad van Cahen, ingang Appelmarkt, via de steeg tussen huisnummers 9 en 10.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen