EYE OPENER


Datum/Tijd: zo 29 december 2019, 14:30

Leven toevoegen aan de dagen werkt beter dan dagen toevoegen aan het leven.

033Fotostad denkt dat het waar is, neemt de proef op de som en nodigt stadgenoten op leeftijd uit als actieve hoofdrolspeler. De senior zelf aan zet op zondagmiddag 29 december vanaf 14.30 uur in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 in Amersfoort.  Een EYE OPENER.

Kedo Ernee (85), Jan Hinfelaar (84) en Atze Haytsma (90) zijn de boegbeelden in dit experiment. Zij hebben hun sporen verdiend op het gebied van de fotografie, beeldende kunst en poëzie, zijn trots op hun werk en elke dag actief in de weer met camera, beitel en woord.

Ze willen hun kijk op de wereld en de kunsten graag delen met jonge fotografen. Linda van den Berg, Ellen Kolff en Jacco Oskam namen de handschoen op en gingen de afgelopen weken met hen in gesprek. Met open oog en oor, camera in de aanslag.

Op zondagmiddag 29 december vragen we de duo’s waartoe de ontdekkingsreis heeft geleid. Foto’s en filmbeelden zetten de gesprekken luister bij. U bent van harte welkom. Aanvang 14.30 uur.

   

Linda en Kedo                                   Ellen en Jan                                         Jacco en Atze

Kijk op www.033fotostad.com voor meer informatie!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen