Fietstocht – Droomtocht landgoederen


Datum/Tijd: vr 9 oktober 2020, 14:00 - 17:00

Rondom Amersfoort liggen diverse landgoederen. Sommige zijn klein maar een enkele is enorm uitgestrekt. De landgoederen hebben een zeer belangrijke invloed op ons landschap. Dat was in het verleden zo en dat zal waarschijnlijk in de toekomst niet anders zijn. Hoe zullen de landgoederen zich gaan ontwikkelen? Fiets mee op deze 26 km lange tocht en geniet van het afwisselende landschap.

Sociaal geograaf  Arnold Huisman is 52 jaar en woont in Amersfoort. Hij organiseert al jaren wandelingen en fietstochten voor bekenden. Meer informatie over deze wandelingen en fietstochten kun je vinden op www.ahontspan.nu.
Via emailadres ahontspannu@gmail.com kan je je aanmelden voor zijn nieuwsbrief die periodiek uitkomt. Je kunt je ook telefonisch met hem in verbinding stellen. Zijn telefoonnummer is 06-14844146.

Lengte fietstocht: 26 km, duur: 3 uur
Datum: vrijdag 9 oktober
Start om 14.00 uur, startplaats: plein vóór de hoofdingang van station Amersfoort
Maximaal grootte groep: 10 personen
Kosten: € 7.00

Begeleider: Arnold Huisman

Opgeven vóór vrijdag 9 oktober, 9 uur per mail: ahontspannu@gmail.com.

Dit is géén Power activiteit. Je fietst mee op eigen risico.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen