Gespreksgroep Noordknoop, AFGELAST persoonlijk contact wel mogelijk


Datum/Tijd: di 5 mei 2020, 10:00 - 12:00

Elke eerste dinsdag van de maand staat Astrologisch Centrum Noordknoop open als ontmoetingsplek voor mensen die het leven bewust ervaren én hierover van gedachten willen wisselen. Deze ochtenden worden georganiseerd door Tineke Boogaarts van Astrologische Centrum Noordknoop op Regenboog 86, 3824 ED Amersfoort. Website: noordknoop.nl/inloop/

De ochtenden draaien nu een aantal jaren. Er is een trouwe kerngroep ontstaan, maar er zijn ook steeds nieuwe gezichten wat de ontmoetingen verfrissend en vernieuwend houdt

We delen met elkaar ervaringen en meningen. We kunnen een (levens)vraag neerleggen in de groep. Iets dat ons bezighoudt en waar we de visie van anderen over willen horen, zodat we onszelf de ruimte kunnen geven om wellicht vanuit een ander perspectief tot nieuwe mogelijkheden/oplossingen te komen. We kunnen enthousiast vertellen over onderwerpen die ons bezighouden, een boek dat we gelezen hebben en ons heeft geraakt. Iets dat we hebben meegemaakt in het dagelijks leven en indruk heeft gemaakt op het ‘zijn’ is fijn om te delen.

Het is de bedoeling om de gesprekken uit te tillen boven een ‘koffie-uurtje’. Aanbevelingen zijn om de gesprekken in de ik-vorm te houden en bij jezelf te blijven. Zo wordt voorkomen dat we het over de gehele wereld hebben behalve over onszelf. Praten vanuit je eigen ervaringen is het meest boeiend en daar leren we elkaar ook door kennen. Ook bij weetjes uit boeken en/of wetenschap is het fijn de koppeling te kunnen leggen naar onze eigen ervaringen.

Elke eerste dinsdag van de maand. Tijd 10:00u – ±12:00u. Kosten 5 euro per bijeenkomst.

Fijn als je even van tevoren meldt als je komt, via de telefoon 033-4532019 of 06-10734999 e-mail: tineke@noordknoop.nl. Vol is vol.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen