Gratis Koffieconcert: Vrolijke fluitmuziek


Datum/Tijd: ma 3 december 2018, 10:00

Feestelijk koffieconcert!

Maandagochtend 3 december bent u van harte welkom in de Sint Aegtenkapel: pianist Wouter Harbers geeft zijn derde koffieconcert… Een ochtend die u om 10:00u in het restaurantje onder de Sint Aegtenkapel kunt starten met een lekkere kop koffie en gezelligheid met alle andere bezoekers. Vanaf 10:25u kunt u plaats nemen in de kapel, waar u vervolgens een uur lang getrakteerd wordt op de mooiste muziek.

Voor dit concert werkt Wouter samen met de bekende fluitiste Marjolein de Wit, die bijna wekelijks op TV te zien is in het programma ‘Nederland Zingt’. Samen brengen ze een afwisselend programma onder de titel ‘vrolijke fluitmuziek’. Wouter speelt ook solo’s op de schitterende Steinway-vleugel, en samen lichten ze de muziek graag toe.

Dankzij Theater Flint, Stichting Gouden Dagen en Bouwbedrijf Schoonderbeek kunt u gratis naar binnen. Na afloop wordt wel gecollecteerd voor de onkosten. Kijk voor meer info op www.wouterharbers.nl. U kunt eventueel vooraf reserveren via info@wouterharbers.nl of bellen naar 06 3860 3539. Hartelijk welkom!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen