Grijs en Wijs Mediafestival


Datum/Tijd: za 9 november 2019, 10:00 - 14:00

 Grijs en Wijs Mediafestival: Een inspirerend event om te ervaren, proeven en kennis te delen over media.

Een eerste vlog maken als pensionado, een kijkje achter de schermen nemen met mediacoryfeeën uit het pre-YouTube tijdperk of verborgen functies op je tablet ontdekken? Dompel je tijdens het Grijs en Wijs Mediafestival onder in de wereld van digitale media tijdens de Week van de Mediawijsheid. In Beeld en Geluid krijgen jong en oud tips en tricks van oude en nieuwe mediahelden, organiseren we workshops en presentaties, zodat iedereen aan het eind van de dag een stukje mediawijzer de deur uitloopt.

Kijk voor meer informatie op www.weekvandemediawijsheid.nl/grijs-en-wijs-mediafestival/.

Bezoek van het festival is gratis. Bezoekers krijgen daarnaast op vertoon van het ticket voor het Grijs en Wijs Mediafestival korting op het toegangsbewijs voor de Experience van Beeld en Geluid op 9 november.

Datum: zaterdag 9 november
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Beeld en Geluid, 1217 WE in Hilversum
Toegang: gratis
Let op: Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.  Aanmelden

Houd www.weekvandemediawijsheid.nl en #WvdM op sociale media in de gaten voor updates over het programma. Binnenkort wordt namelijk bekend gemaakt welke experts, mediahelden en vloggers gaan zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Het Grijs en Wijs Festival vindt plaats in het kader van de landelijke Week van de Media Wijsheid, van 8 t/m 15 november.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen