Happy Power Hour van 15:00 tot 17:00 uur, VOL, GECANCELLED


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 29 december 2021, 15:00 - 17:00

Happy Power Hour in het Stadscafé (Lieve Vrouwekerkhof 3) op de laatste woensdag van de maand (29 december)

In verband met de recente Corona maatregelen van de overheid kan HPH van 29 december helaas niet doorgaan.

Wij zijn op 29 december a.s. van 15.00 tot 17.00 uur weer welkom in het Stadscafé, i.v.m. de Corona maatregelen dus een uurtje eerder.

Hier kun je onder het genot van een drankje andere Power-deelnemers ontmoeten, of kun je nieuwe contacten leggen. Het is een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten, plannen te maken voor POWER en tot nieuwe ideeën te komen.

Zoals bij iedere horecagelegenheid is het tonen van de QR code op je corona app (of op papier) en een identiteitsbewijs verplicht. Je rekent je eigen consumpties af.

Omdat de Corona besmettingen inmiddels flink oplopen willen we de 1,5 meter regel realistisch gaan toepassen, ook al zijn we gevaccineerd. Het Stadscafé heeft om die reden voor ons voor maximaal 20 personen tafels gereserveerd in de tuinkamer binnen met inachtneming van de 1,5 meter regel. Aanmelden vooraf is daarom verplicht.

Contactpersoon email: sociaal@power-amersfoort.nl.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.
Als het maximumaantal belangstellenden is bereikt kun je je op de reservelijst laten plaatsen. Stuur dan een mailtje met vermelding van naam en telefoonnummer naar de contactpersoon. Dat geldt ook voor eventuele afmeldingen.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen