Herstart Koffieconcerten!


Datum/Tijd: ma 7 juni 2021, 10:30

               

Eindelijk weer een koffieconcert! Pianist Wouter Harbers gaf ze vóór de corona-crisis maandelijks, en heet u nu ook weer van harte welkom op de eerste maandag van de maand! Kom 7 juni meegenieten in de Xaveriuskerk!

De Macedonisch-Nederlandse violist Robert Cekov is een meester in meeslepende volksmuziek, met als hoogtepunt Brahms’ Hongaarse Dansen. Samen met pianist Wouter Harbers voert hij deze gloedvol uit in een programma vol vrolijke volksmuziek.

Daarnaast passeren diverse soorten volksmuziek de revue: van een klein muzikaal Souvenir van Drdla tot twee beroemde Slavonic dances van Dvorák en van een intieme mazurka tot een uitbundige polonaise van Chopin. U wordt ongetwijfeld vrolijk van dit meeslepende concert!

Hartelijk welkom in de prachtige Xaveriuskerk aan Het Zand 29 te Amersfoort.
Er zijn twee koffieconcerten: om 10:30 uur en om 14:30 uur.
Entree: € 15  (incl. koffie).
Koop uw tickets via www.koffieconcerten.nl.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen