Het Danspaleis: Tankstation van Levensvreugde


Datum/Tijd: ma 24 februari 2020, 15:00 - 17:00

Maandag 24 februari 2020, 15.00-17.00
Zandbergenzaal, Zandbergenlaan 44, 3817 GP Amersfoort Zuid

De derde editie van het Danspaleis is een feit! Iedere keer is het weer een feest! Wilt u dit ook mee maken, houdt u van dansen en bent u 70+? Dan kunt u bij Het Danspaleis uw hart ophalen!

Prof. Dr. Erik Scherder heeft zich als ambassadeur verbonden aan het Danspaleis, vanwege de wetenschappelijk onderbouwde effecten van dans op het cognitief functioneren en daarmee de gezondheid van ouderen.

Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50.  Met een bevlogen PlatenDraaier,  een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren, die alle dansen kennen, en u, wanneer u dat wilt, uitnodigen op de dansvloer. Van tranentrekker tot polonaise en van Engelse wals tot rock’n roll. Een feest van herkenning voor ouderen en heerlijk om weer te dansen zoals u in uw jeugd deed.
Kom ook! En neem gerust iemand mee.

Kosten: 10,00.  Introducee 7,50. Inclusief gratis koffie, thee, hapjes en drankjes.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Vooraf aanmelden is gewenst want vol is vol:
Mail: danspaleisamersfoortzuid@gmail.com

Voor vragen: Nel de Groot, tel: 06 30186879.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen