Lange wandeling: Het Utrechtpad etappe 1 Amersfoort-BaarnDatum/Tijd: vr 18 oktober 2019, 09:30 - 16:30

Onze tocht van Diemen naar Rhenen eindigt in september. Zo’n lijnwandeling is mij goed bevallen; je begint de trip waar je vorige maand geëindigd bent, het is als een soort vervolgverhaal. Wat doen we de volgende maanden?
Laten we het niet te ver van huis zoeken. Voor wandelaars is Utrecht een droomprovincie, en het Utrechtpad bevestigt dat ten volle. Dit langeafstandspad gaat over onverharde paden door misschien wel het meest gevarieerde gebied van Nederland. Want waar anders vind je oude zeekust, meanderende rivieren, steile stuwwallen en veenweide op loopafstand?


Dit pad, 162 kilometer lang en lekker, maakt een weidse lus door onze provincie. Tal van hoogtepunten doet dit streekpad aan. De stad Utrecht, rivierengebied, Utrechtse Heuvelrug, landgoederen, stuifduinen, plassengebied. En nog veel meer. Het pad begint in de stad Utrecht, maar waarom zullen wij niet in Amersfoort starten?

Onze eerste etappe gaat van Amersfoort naar Baarn (NS) en is 18,4 km lang.
We maken zelf een aanloop-route tot aan de kruising van de Randweg met de Hendrik van Vianden straat. Daar pakken wij de geel/rode route symbolen op. Door de stad, de polder en langs de eem.

Datum: 18 oktober.
Verzamelen vóór station Amersfoort CS : 09:30 uur.
Neem een lunchpakket en drinken mee.
Begeleiding vrijdag 18 oktober: Ans Dijkstra.

Aanmelden voor deze wandeling kan alleen via het aanmeldformulier dat op 20 september hieronder verschijnt.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je je aanmelden voor de reservelijst, mail dan je naam, telefoonnummer en e-mail-adres naar langewandelingen@gmail.com.
Wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan z.s.m. door via langewandelingen@gmail.com of, als het vlak voor vertrek is, per telefoon aan de begeleider (voor telefoonnummer: zie bevestigingsmail).

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen