Highland Rally 2020, AFGELAST


Datum/Tijd: zo 7 juni 2020, 09:30 - 18:30

Tot onze spijt is de Rally afgelast in verband met het corona virus.

Heb jij een mooie, bijzondere of gewoon een leuke auto? Of heb je zin in een uitstekend verzorgde dag? Allemaal redenen om je aan te melden voor de Highland Rally op zondag 7 juni.

En nog een extra reden om mee te doen: de opbrengst van de Rally gaat naar het toegankelijker maken van de atletiekaccomodatie in Birkhoven, zodat lichamelijk gehandicapte kinderen samen met alle andere kinderen kunnen sporten.

Lions Club Hoogland steunt RaceRunning van Atletiek Vereniging Triathlon, daarom gaat de opbrengst van deze Highland Rally naar deze aanpassing.

Wat is de Highland Rally?
– Mooie autorit door midden-Nederland, o.a. de Veluwe;
– Start en finish in Amersfoort/Hoogland;
– De hele dag uitstekend verzorgd: koffie thee, lunch en buffet;
– Mooie prijzen voor de beste equipes;
– Feedback van vorige edities:
“Wat een mooie Rally, inmiddels een begrip om altijd bij te zijn! Ongedwongen sfeer! Met mooie verbindingen!”

Voor wie is de Highland Rally?
Deelname is mogelijk voor iedereen met een oldtimer, youngtimer, exclusieve auto én voor iedereen met een gewone auto die blij wordt van een gezellige dag voor het goede doel.

Meer informatie en inschrijven: www.highlandrally.nl
Deelname: € 135,- per equipe van 2 personen. Extra bijrijder volwassene: € 35,-, kind 4-12: € 20,-, kind tot 4 jaar: € 0.

Als je als Power-deelnemer inschrijft, vermeld dan bij de vraag ‘naam bedrijf’: Power. Het eerste team van Power heeft zich al aangemeld voor deelname.

Het is ook mogelijk als bedrijf deel te nemen. Lions Hoogland biedt verschillende donateurspakketten.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen