Gespreksgroep ‘houd afstand, raak me aan’


Datum/Tijd: di 6 oktober 2020, 10:00 - 12:00

In het kader van ‘onder de vijgenboom’ – zin in de ouderdom worden door de Protestantse Gemeente Amersfoort twee gespreksochtenden aangeboden onder het motto ‘houd afstand, raak me aan’.

De wereld staat op z’n kop. De coronacrisis raakt iedereen en zet ons op afstand van elkaar. Een aanrakingsverbod, wat doet dat met ons? Hoe moeten we ons verhouden tot elkaar? Wat betekent dit ‘nieuwe normaal’ voor ons welbevinden? Hoe ervaren wij deze tijden bij het ouder worden? Allemaal vragen die het waard om te delen en te bespreken. We laten ons verrijken door poëzie en fotografie en lezen passages uit de boeken van Paul Verhaeghe, ‘Houd afstand, raak me aan’ en Ad van Nieuwpoort,  ‘Leven zonder oplossing’.

Gespreksleiders:  Jan van Baardwijk en René Rosmolen.

Data: 6 en 13 oktober,   van 10.00 – 12.00 uur
Plaats: Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, 3818 JC Amersfoort
Kosten: € 20 totaal (incl. materiaal, koffie/thee)

Opgave: ds. René Rosmolen 033- 4801553, r.rosmolen@casema.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen