Documentairereeks “Nederland van Boven” in Buurtkamer Binnenstad


Datum/Tijd: wo 29 januari 2020, 11:15 - 12:45

Sinds bijna een jaar hebben bewoners van de binnenstad van Amersfoort hun eigen Buurtkamer voor ontmoeting, cultuur, excursies e.d. De ingang van deze kamer is op de Appelmarkt.

Onderdeel van deze buurtkamer is een 2-maandelijkse filmvertoning in het auditorium van het naastgelegen markante gebouw de Stad van Cahen. Om meer bekendheid te geven aan deze buurtkamer, mogen buurtbewoners ook familie en vrienden voor deze filmvoorstellingen uitnodigen.

Gaarne nodigt Henk van Es, binnenstadbewoner en Power-deelnemer, andere Power-deelnemers uit op 29 januari de volgende delen van de tiendelige televisieserie “Nederland van Boven” te komen zien, die in het jaar 2014 en 2016 werd uitgezonden door de VPRO.

De dit keer te vertonen delen zijn de delen “Trek” en “Verval”

Voorafgaand is het mogelijk om aan te schuiven bij onze koffietafel en naderhand kun je een lunchplankje gebruiken met huis-bereide soep à € 4,00.

Alle informatie over deze documentaire serie en wijze van aanmelden (gewenst!) vind je op de volgende link:

www.buurtkamer-binnenstad.nl/l/film-documentairereeks-nederland-van-boven-jan20/

Woensdag 29 Januari vanaf 11.15 uur in het auditorium van de Stad van Cahen, ingang Appelmarkt, via de steeg tussen huisnummers 9 en 10.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen