‘In Engelse Sferen’ adventsconcert door Kaleidoscoop Projectkoor Leusden


Datum/Tijd: za 30 november 2019, 20:15

 

 

 

 

 

 

Straks in de midwintertijd klinkt alom muziek. Kaleidoscoop Projectkoor Leusden doet er ook aan mee. Wij hebben een mooi Adventsconcert gepland op 30 november.

Het programma is een mix van Engelse Christmas Carols. We noemen het dan ook niet voor niets ‘In Engelse sferen’. We zullen er zorg voor dragen dat het publiek in een heerlijke Kerst-‘mood’ weer zal vertrekken aan het einde van de avond.
De grootste uitdaging is The Fantasia on Christmas Carols van Vaughan Williams. Bob Sloots zal hier de baritonsolo voor zijn rekening nemen. We verheugen ons er op!
Het geheel staat onder leiding van Marijke van Leerzem.

Wil je erbij zijn? Kijk dan voor de kaartverkoop op de website www.eventbrite.nl/e/tickets-in-engelse-sferen-72382328493

Voor meer informatie over het Projectkoor Kaleidoscoop klik op de volgende link www.koorkunstkaleidoscoop.nl/portfolio-items/kaleidoscoop-projectkoor-leusden/

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen