Inspirerende poëziebespreking, Bibliotheek Eemhuis


Datum/Tijd: ma 14 februari 2022, 10:00 - 12:00

Leescluborganisatie Senia houdt in de Week van de Poëzie een aantal inspirerende poëziebesprekingen. Zo ook in bibliotheek Eemhuis. In de bespreking op maandag 14 februari kun je vrijblijvend ervaren wat een Leesclub Poëzie kan inhouden. De bespreking gaat aan de hand van een leeswijzer, zoals dat bij Senia gebruikelijk is. We bespreken het boeiende gedicht ‘Awater’ van Martinus Nijhoff. De leeswijzer waarin het gedicht staat, achtergrondinformatie en gespreksvragen wordt vooraf aan de deelnemers toegestuurd.

 

Datum/aanvangstijd:         Maandag, 14 februari 2022, 10:00 uur

Locatie:                                   Bibliotheek Eemhuis, Eemplein 71, 3812 EA Amersfoort

Toegang:                                 Gratis

Iedereen is welkom. Het is wel nodig minimaal een week van tevoren aan te melden, via liesbeth.ram@senia.nl

De bijeenkomsten zijn geheel coronaveilig. Het aantal deelnemers is beperkt, en door de ruime locatie is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Bij een aanhoudende lockdown zal de bijeenkomst online gehouden worden.

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen