Jubileumconcert La belle saison


Datum/Tijd: za 30 maart 2019, 14:30 - 16:30

 

Nu, nu is de tijd voor zang en dans!

In zijn 25e jubileumjaar is het Amersfoorts Vocaal Ensemble op zoek gegaan naar koormuziek over de lente. Dat thema hebben we teruggevonden in de madrigalen van Schütz, Monteverdi en Morley, in de dansende muziek van Purcell en in de romantische werken van Schuberts Hirtenchor en Haydn’s Holder Lenz. Muziek die vol is van bloeiende nieuwe natuur en ontluikende liefdes.

Omdat de lente een tijd is voor zang en dans zal danseres Esther Nederpelt het concert extra laten sprankelen. Ook pianiste Caroline Kuypers en accordeonist Hans van Schuppen komen het jubileum luister bijzetten.

Het concert wordt omlijst door een expositie van kunstenaars van diverse pluimage die zich eveneens door de lente hebben laten inspireren. Het geheel zal ervoor zorgen dat het jubilerende AVE met dit lenteconcert vol energie op weg gaat naar het volgende jubileum.

Het concert vindt plaats op zaterdag 30 maart van 14.30-16.30 uur in de Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, Amersfoort.

In de pauze is er thee en koffie, na afloop heffen we het glas!

Voorverkoop (tot 27 maart) door overboeking van € 15,00 per kaartje, met vermelding van uw naam of namen, op NL59ABNA0401777960 t.n.v. Amersfoorts Vocaal Ensemble. De kaartjes zullen op naam voor u klaarliggen bij de kassa.

NB1 Aan de zaal kost een kaartje € 17,50. Er kan niet met pin betaald worden, wel evt. met een Tikkie.

NB2 Het concert is rolstoel toegankelijk, voor begeleiders is de toegang gratis. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk: info@amersfoortsvocaalensemble.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen