‘Kerst en Kunst’, magische kerstmarkt in Ootmarsum


Datum/Tijd: za 15 december 2018 - zo 16 december 2018, 00:00

           

Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd.

Ook POWER-Amersfoort deelneemster Friedi Hofstede van Art-OF-Friedi.nl  exposeert met werken bij Art Galerie Lambert, op Kerkplein 8 .

Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes, verwarmende terrassen, maar ook internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

En dit alles in een romantisch decor. De kerstmarkt is op beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. Kortom… ervaar het ultieme Kerstgevoel in Ootmarsum.

DE KERSTSFEER VOELEN

Naast de bijzondere straatacts wordt de kerstsfeer ingeluid door de Kerstman die door de straten loopt. Midwinterhoornblazers en diverse koren laten hun warme klanken door de straatjes van het stadje klinken. Beleef het bijzondere kerstgevoel van een kerstmarkt voor het hele gezin!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en om het kerstdecor te bewonderen in ons pittoreske en magische Ootmarsum. Voor meer info en de lijst met deelnemers zie: www.kerstenkunst.nl of volg ons op facebook ‘Kerst en Kunst Ootmarsum’ / Art-Of-Friedi.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen