Kerstconcert, VOL


Datum/Tijd: ma 6 december 2021, 10:30 - 12:00

Maandagochtend 6 december bent u van harte welkom in de Xaveriuskerk in Amersfoort. De Zeister pianist Wouter Harbers (35) geeft hier samen met zes zangers een koffieconcert met prachtige Engelse kerstmuziek. Vanuit de sfeervol versierde kerk nemen ze u denkbeeldig mee naar een Engelse kathedraal, waar de gotische bogen worden gevuld met helder stemgeluid.

Wat vindt u de mooiste Carol? ‘O Holy Night’? Die voeren ze met veel passie uit! Of toch ‘Once in Royal Davids City’? Daar openen ze het concert mee! Houdt u meer van Händels ‘Messiah’? Dan bent u vast dol op ‘For unto us’ en ‘het Hallelujah’. Wij ook, dus dat komt goed! En natuurlijk zitten er ook muzikale verrassingen in het programma, waaronder enkele frisse pianowerkjes.

Vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’ zingt ook a capella Lux Aeterna van Elgar, en Wouter vertelt mooie anekdotes rondom de muziek. Vooraf is er warme chocolademelk met kerstkrans! Uiteraard alles binnen de geldende coronamaatregelen. Komt u meegenieten?

Locatie:            Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort
Datum:             Maandagochtend, 6 december 2021
Tijd:                   10:30 uur (De zaal is open vanaf 10:00 uur)

Entree:            € 17,50 euro (incl. chocolademelk) 

Kaarten via www.koffieconcerten.nl.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen