Koffieconcert


Datum/Tijd: ma 4 februari 2019, 10:15 - 11:30

   

Melancholie op de cello… Koffieconcert in Amersfoort!

De Hongaars/Amsterdamse cellist Csaba Erdös is een meester in de melancholie. Samen met pianist Wouter Harbers trakteert hij u graag op een afwisselend programma: van de meeslepende Vocalise van Rachmaninov tot het opzwepende Allegro Appasionato van Saint-Saëns, en van de beroemde Prélude uit Bachs eerste cellosuite tot een vrolijk Rondo van Boccherini. Kom meegenieten tijdens het koffieconcert op maandagochtend 4 februari!

Sint Aegtenkapel, Het Zand 37, Amersfoort
Koffie vanaf 10:00u | Aanvang concert: 10:30u
Entree gratis, collecte

Iedereen is welkom! Voorkom teleurstelling en reserveer via info@wouterharbers.nl.
Meer info

De koffieconcertreeks wordt mogelijk gemaakt door:
– Stichting Gouden Dagen, – Bouwbedrijf Schoonderbeek, – Theater FLINT

———————

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent om 10:00 uur welkom voor een gezellig bakje koffie en om 10:30 uur gaan we naar de concertzaal. Daar begint Wouter met een vrolijk stukje toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.

Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist al jaren een daverend succes is en waarom Flint dit graag naar Amersfoort haalt! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539.

Sint Aegtenkapel te Amersfoort, Het Zand 37 (parkeer in parkeergarage Flintplein, Walikerstraat 14)
Koffie vanaf 10:00 uur, muziek van 10:30 tot 11:30 uur.

Entree gratis, collecte na afloop, Hartelijk welkom!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen