Koffieconcert elke eerste maandag van de maand (Extern)


Datum/Tijd: ma 7 november 2022, 10:00 - 11:30

PIANOCONCERT MET LICHTSHOW

Tweede gratis koffieconcert door Wouter Harbers in Xaveriuskerk, Amersfoort

Komt u ook kennis maken met deze koffieconcerten? Wouter verwent hier zijn vaste bezoekers elke eerste maandag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Hij ziet het als missie om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’. De Xaveriuskerk geeft Wouter de kans om zijn passie ook in Amersfoort te delen en Stichting Koffieconcerten maakt dit mogelijk, om zo op een laagdrempelige manier eenzaamheid onder senioren te bestrijden.

Het eerste gratis koffieconcert in Amersfoort (Fotografie Frans-Jan Snoek)

In het recept voor de koffieconcerten staat een ontspannen sfeer bovenaan. U bent op maandagochtend 7 november om 10:00 uur welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30 uur start Wouter met een vrolijke toelichting over de componisten en muziekstukken die die ochtend de revue zullen passeren. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel en speelt onder meer de allermooiste serenade, die Wouter op hun trouwdag voor zijn vrouw Heidi speelde! Kippenvel gegarandeerd.

Heidi en Wouter Harbers op Heidestein (Fotografie: Fred Manschot)

LICHTSHOW

En maandagochtend 7 november gebeurt er nog iets bijzonders: naast de pianomuziek is er ook een lichtshow! Laat u betoveren door lichtkunstenaar Joppe van Barneveld, die zijn kleuren zorgvuldig kiest zodat licht en muziek tot één geheel versmelten.

 

Locatie:           Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort

Tijden:            Maandagochtend, 7 november 2022Koffie vanaf 10:00 uur

                          Het concert begint om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur

Entree:           Gratis, collecte bij de uitgang

Reserveer wel even via www.koffieconcerten.nl als u zeker wilt zijn van een plekje!


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen