Koffieconcert met Sound of Music


Datum/Tijd: ma 2 augustus 2021, 10:30 - 12:00

Pianist Wouter Harbers treedt weer op in de Xaveriuskerk, hartje Amersfoort! Samen met twee solisten neemt hij u maandagochtend 2 augustus mee op reis tijdens een gezellig koffieconcert.

Dit concert gaat de muzikale reis naar het Oostenrijkse Salzburg. Ziet u Maria hier al zingend voor u, met de zeven kinderen van kapitein Von Trapp? Solisten Vincent Kusters en Loes van Schothorst brengen ze tot leven in de mooiste duetten uit Sound of Music!

 

Wonderkind Mozart (thuis ‘Wolfie’ genoemd) werd ook in Salzburg geboren. Zijn vrolijke muziek mag dus niet ontbreken. Duetten uit beroemde opera’s en de opgewekte variaties op ‘Altijd is kortjakje ziek’ komen voorbij… Zo wordt het een muzikaal feest waar iedereen blij van wordt!

 

Hartelijk welkom bij dit vrolijke koffieconcert!

Locatie:           Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort

Tijd:                 Maandag 2 augustus om 10:30 uur

Entree:            € 17,50, incl. koffie voorafgaand aan het concert

                          Tickets verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl

Natuurlijk binnen alle coronavoorschriften, waardoor slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn.

Kom meegenieten, koop tijdig uw ticket!

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen