Koffieconcert op maandagochtend!


Datum/Tijd: ma 5 oktober 2020, 10:30

Muzikale Tijdreis door drie eeuwen met Pianist Wouter Harbers
in de Xaveriuskerk, hartje Amersfoort

Zoals Thea Beckman ons meenam in ‘Kruistocht in Spijkerbroek’, zo nodigt Wouter u hartelijk uit in zijn tijdmachine: een schitterende vleugel in de Xaveriuskerk. Maandagochtend 5 oktober starten we om 10:30 uur.

We vertrekken met het eigentijdse ‘Fly’ van Einaudi. Meteen daarna vliegen we naar de barok. Daar komen we Bach tegen: een hardwerkende componist die duizenden composities schreef die nu al ruim drie eeuwen overleefden. Via Couperin komen we op bezoek bij Mozart: zijn prachtige Sonate KV 330 zit vol verfijning en subtiliteiten. Schumann en Schubert heten ons welkom in de romantiek. Zwijmel weg met Chopin, en laat je overweldigen door Liszts Waldesrauschen. Debussy toont ons het impressionisme, Satie het minimalisme. Met Rachmaninov staan we middenin de twee Wereldoorlogen, en via Pärt en Glass belanden we weer in het nu.

Stap ook in deze gevleugelde tijdmachine – laat je meenemen door pianist Wouter Harbers.

Entree kost € 17,50 (incl. koffie vooraf)
Koop je ticket tijdig via www.koffieconcerten.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen