Koffieconcert op maandagochtend!


Datum/Tijd: ma 7 september 2020, 10:00

In de Xaveriuskerk, Amersfoort, op maandag 7 september 2020 vanaf 10.00 uur.

Kom meegenieten van het koffieconcert op maandagochtend 7 september in de Xaveriuskerk! Geniet vanaf 10:00u van een bakje koffie, voordat om 10:30u het concert start. We openen de serie met highlights van Bach op cello en piano. Uiteraard veilig binnen de RIVM richtlijnen, met een beperkt aantal bezoekers.

   

Pianist Wouter Harbers is blij weer een nieuw seizoen te kunnen openen en trakteert u graag op o.a. enkele Goldbergvariaties. Cellist Csaba Erdös soleert in delen uit de prachtige cello-suites van Bach. Tussendoor licht Wouter de muziek toe aan de hand van interessante achtergrondinformatie, en we sluiten af met een spetterende toccata op het orgel!

Na twee succesvolle seizoenen in de Sint Aegtenkapel schuiven de koffieconcerten enkele deuren op. In de Xaveriuskerk, ‘t Zand 31, slechts 50 meter verderop, kan alles binnen de RIVM richtlijnen georganiseerd worden.

Koop uw tickets a € 17,50 via www.koffieconcerten.nl

Meer informatie op www.koffieconcerten.nl/locatie.php?locatie=Amersfoort

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen