Koffieconcert ‘Parijs’


Datum/Tijd: ma 4 oktober 2021, 10:30 - 11:30

Bent u wel eens bij een koffieconcert van pianist Wouter Harbers geweest? Op zeven locaties door heel Nederland geeft hij elke maand een concert op een doordeweeks moment. Maandagochtend 4 oktober is hij te beluisteren in de prachtige Xaveriuskerk te Amersfoort. Deze ochtend neemt hij de Macedonische accordeonist Tony Pezzanov mee. Samen spelen ze de mooiste muziek uit Parijs!

 

 

 

Accordeonist Tony Pezzanov in Parijs

 

 

 

Het concert begint net buiten Parijs: u wordt verwelkomd met vrolijke muziek uit Versailles. Vervolgens klinkt het ontroerende Ave Maria van Gounod. Chopin wandelde ook door de straten van Parijs: van hem een lichtvoetige Waltz. De kleuren van Monet vinden we terug in muziek van Debussy. Droom weg bij de minimalistische muziek van Satie of het romantische Ballade pour Adeline, dat u vast nog herkent van Richard Clyderman. Het concert wordt afgesloten met de spectaculaire Bolero, zodat u dansend het concert verlaat!

Pianist Wouter Harbers neemt u pratend mee door het programma. Gaat u ook mee op deze muzikale stedentrip?

Locatie:           Sint Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 29, 3811GB Amersfoort

Tijden:            Maandagochtend, 4 oktober 2021

                          De zaal is open vanaf 10:00 uur. Het concert begint om 10:30 uur

Entree:            17,50 euro (incl. koffie vooraf)

Boek tijdig uw tickets via www.koffieconcerten.nl.

Hartelijk welkom!


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen