Korte wandeling Dansende Bomen in Drie, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 2 maart 2022, 10:30 - 14:00

Dansende bomenbos

We maken een mooie, stille boswandeling op de Veluwe. Het Boshuis ligt op een idyllische plek temidden van de uitgestrekte Speulder- en Sprielderbossen op de Veluwe. De omgeving van Drie met zijn grillige beuken en eiken en met de mysterieuze uitstraling van het Solse Gat is heel bijzonder. Eeuwenlang kapten de mensen de mooiste rechte bomen om huizen en stallen mee te bouwen. De kromste eiken en beuken lieten ze staan. Zo ontstond een opmerkelijk grillig bos, het “boombos”of “strubbenbos”.

Woensdag 2 maart starten we bij het Boshuis in Drie, Sprielderweg 205, 3852 MK Drie. We starten om 10.30 uur. De lengte zal ongeveer 5 km zijn Na afloop lunchen we gezamenlijk in het Boshuis.

De begeleider van deze wandeling is Wil Reijs .

Aanmelden is mogelijk vanaf 9 februari, alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Wijziging: het aantal deelnemers voor deze wandeling is verhoogd naar 10 personen.

Geef op het aanmeldformulier in het veld ‘Opmerkingen’ aan of je mee luncht, je over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of dorp in de omgeving van Amersfoort je woont. Dit laatste om eventueel afspraken te kunnen maken om samen te rijden.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wilreijs@outlook.com. Wil je je afmelden voor deze wandeling, mail dat dan naar dit zelfde mailadres.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen