Korte wandeling Derde Erfpad – (ivm slechte weersvoorspellingen verplaatst naar 8 december), VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 8 december 2021, 10:30

Wandelen door boerenland, bos en stuifduinen in het buitengebied van Soest. We lopen een verkorte klompenpadroute Het Derde Erf die gaat door het mooie buitengebied van Soest, een oud park, bossen en de stuifduinen van de zanderige heuvelrug. Genieten van de verschillende landschappen, de rust en de combinatie van cultuur en natuur. Klompen aan, rugzak op en gaan. De wandeling wordt i.v.m. de lengte ingekort tot 6 km.

We starten op woensdag 8 december om 10.30 uur.

Verzamelpunt is Fletcher Hotel Het Witte Huis, Birkstraat 138,  3768HN Soest.

We gebruiken na afloop daar ook de lunch.

Begeleider: Wil Reijs

We vragen aan de deelnemers naast hun naam, emailadres en telefoonnummer, in het veld ‘opmerkingen’ ook aan te geven of men al dan niet over een auto beschikt en in welke wijk van Amersfoort of naburig dorp men woont. Op basis van deze gegevens kan dan een lijst worden gemaakt die zal worden gedeeld met de deelnemers, zodat men onderling afspraken kan maken van wie met wie meerijdt.

Aanmelden voor de wandeling kan alleen via het aanmeldformulier, dat vanaf 9 november hieronder te vinden is.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en emailadres naar sportief@power-amersfoort.nl of wilreijs@outlook.com                  Wil je je afmelden voor deze wandeling geef dat dan z.s.m aan via wilreijs@outlook.com.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen